Bruke programmet fra kommandolinjen

Du kan jobbe med Kaspersky-programmet fra kommandolinjen.

Syntaks for kommandolinjen:

avp.com <kommando> [parametere]

Hvis du vil se hjelpen for kommandolinjesyntaks, skriver du inn følgende kommando:

avp.com [ /? | HELP ]

Denne kommandoen gir deg en fullstendig liste over kommandoer som er tilgjengelige for å administrere Kaspersky-programmet fra kommandolinjen.

Hvis du vil ha hjelp med syntaksen til en bestemt kommando, skriver du inn en av følgende kommandoer:

avp.com <kommando> /?

avp.com HELP <kommando>

På kommandolinjen kan du henvise til programmet fra programmets installasjonsmappe eller ved å angi den fullstendige banen til avp.com.

Du kan aktivere eller deaktivere handelseslogging i programmet (opprettelse av sporingsfiler) fra kommandolinjen hvis du allerede har angitt et passord for å beskytte tilgangen til administrering av Kaspersky-programmet i innstillingene til programmet.

Hvis du ikke har angitt et passord i innstillingene til programmet, kan du ikke opprette et passord og aktivere hendelseslogging fra kommandolinjen.

Enkelte kommandoer kan kun utføres under administratorkontoen.